Header afbeelding

Zonwering kosten

De kosten van onze zonwering zijn in verhouding tot de kwaliteit die wij leveren, zéér interessant. Kom langs in onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over de oplossingen die wij u kunnen bieden. Markiezen, rolluiken, screens, jaloezieën: als het om het creëren van schaduw en verkoeling gaat, is er zeer veel mogelijk. Op basis van uw eisen, wensen én budget kunnen wij u ter plekke over de voor u meest geschikte zonwering adviseren.

De hoogste kwaliteitseisen

Wij leveren binnen- en buitenzonwering met een goede prijs- kwaliteitsverhouding: de kwaliteit van de zonwering is uitstekend, de kosten interessant. Het materiaal dat voor zonwering wordt gebruikt, moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het frame en andere bevestigingsdelen ondergaat een speciale behandeling om het weer- en windbestendig te maken. Het doek wordt geïmpregneerd zodat het kleurecht blijft en water- en vuilafstotend is.

Jaarlijks onderhoud

Zonwering is een duurzaam product waar u jarenlang plezier van heeft! Indien screens, jaloezieën, rolluiken, knikarmschermen en alle mogelijke andere soorten zonwering, periodiek wordt onderhouden, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Wij kunnen dit jaarlijks onderhoud van uw zonwering op afspraak voor u verzorgen. Het is daarbij geen vereiste dat de te onderhouden zonwering bij ons is aangeschaft. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor het onderhoud van uw zonwering.